Over ons

Asana streeft naar bewustwording van de levenshouding. Dit doen we door het aanbieden van yoga en massage. Yoga is meer dan alleen het uitvoeren van fysieke houdingen (asana's). Naast dat wij fysieke groeps- en individuele lessen bieden geven we meditatie, workshops en massages, ook op locatie. Wij zijn Asana Yoga in Assen, uw centrum voor yoga, meditatie en massage.

Yoga is een weldaad voor uw lichaam en geest. De verschillende yogavormen die Asana biedt geven uw fysieke conditie een boost en helpt u bij het verbeteren van uw concentratie. U leert meer ontspannen en zult merken dat yoga helpt bij het bestrijden van fysieke klachten.

Sinds 2004 biedt Asana verschillende vormen van yoga en massages aan in Assen en omstreken. De eerste vijftien jaar ook in ons woonhuis maar inmiddels in een eigen lesruimte in het centrum.

 Hjet

Voordat ik me op het pad van Yoga bevond heb ik met volle overtuiging gewerkt in de crisisopvang, verslavingszorg en de gezondheidszorg. Mijn opleidingen waren naast zorggerelateerd ook ICT- en managementgericht. Mijn eerste vierjarige docentenopleiding (2002) volgde ik aan de Saswitha stichting te Bilthoven. Aanvullende opleiding deed ik o.a. bij Yogamoves (poweryoga docentenopleiding), Koos Zondervan en Ron van der Post (dynamische yoga docentenopleidng). Bij Ron heb ik tevens het masterjaar doorlopen. Yoga en Ayurveda zijn voor mij levenswijzen waarin ik dynamisch in verkeer. De ayurveda is een gezondheidskunde en richt zich veelal op het voorkomen van ziekten waarbij de eigen verantwoordelijkheid voor de gezondheid een vereiste is. Dat past bij mij en geef ik dan ook van nature en van harte door middels het aanbieden van yoga, coaching en massagebehandelingen. Ik voel me bevoorrecht voor alle kennis en kunde van en over de ayurveda die ik tot me heb mogen nemen door m'n scholing en samenwerking met Vaidya Acharya Naveen Gupta B.A.M.S

 

Samen kun je meer, 

 

Happy soul travel, Rada's kookcursus en Asana werken samen op het gebied van retraites. Ook in 2024. Kijk op onderstaande websites voor de komende retraites


www.happysoultravel.nl

www.kookstudio.net

 Asana geeft behandelingen op locatie, binnen retraites en heeft massageweekenden en een vaste plek bij Yogastudio de Weer in Zaandam.

Yoga studio De Weer

 

Lijkt het je leuk om kennis te maken?