Over ons

Asana streeft naar bewustwording van de levenshouding. Dit doen we door het aanbieden van yoga. Yoga is meer dan alleen het uitvoeren van fysieke houdingen (asana's). Vandaar dat wij naast fysieke groeps- of individuele lessen ook meditatie, lezingen, workshops en massages bieden. Wij zijn Asana Yoga in Assen, uw centrum voor yoga, meditatie en massage.

Yoga is een weldaad voor uw lichaam en geest. De verschillende yogavormen die Asana biedt geven uw fysieke conditie een boost en helpt u bij het verbeteren van uw concentratie. U leert meer ontspannen en zult merken dat yoga helpt bij het bestrijden van fysieke klachten.

Sinds 2004 biedt Asana verschillende vormen van yoga en massages aan in Assen en omstreken. De eerste vijftien jaar ook in ons woonhuis maar inmiddels in een eigen lesruimte in het centrum.

Henriëtte van der Zee

Yogadocent en masseuse

Voordat ik me op het pad van yoga bevond heb ik met volle overtuiging gewerkt in de crisisopvang, de verslavingszorg en de gezondheidszorg.

Mijn opleidingen waren naast zorggerelateerd ook ICT- en managementgericht.

Mijn eerste vierjarige yogadocentenopleiding (2002) volgde ik aan de Saswitha Stichting te Bilthoven. Deze is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland en door de Europese Yoga Unie. 

Aanvullende opleiding deed ik o.a bij YogaMoves te Utrecht, docentenopleiding Poweryoga en onderdeel van AFN opleidingen, Koos Zondervan. 

Sinds mei 2018 heb ik het diploma mogen ontvangen van de driejarige docentenopleiding bij Ron van der Post en ben ik dankbaar dat ik het masterjaar bij hem heb mogen doorlopen.

Yoga, meditatie, massage en de Ayurveda hebben mijn voortdurende interesse. Ik heb een heel aantal trainingen mogen volgen binnen de ayurveda en ik voel me bevoorrecht voor alle kennis die ik tot me heb kunnen nemen, m.n. van Dr. Vaidya Acharya Naveen Gupta B.A.M.S

E-mail: info@asanayoga.nl

Ernst van der Zee

Masseur

De massages die ik geef worden bepaald door dynamiek en precisie. Van uiterst zacht tot vrij krachtig, met vlotte bewegingen of juist heel traag, vinden mijn handen de plekken waar aandacht nodig is.

Door uitstekende opleidingen, aanleg en ruime ervaring, verloopt de behandeling als vanzelf zodat ik mij geconcentreerd kan afstemmen op wat zich in het lichaam aandient.

E-mail: ernst@asanayoga.nl

Lijkt het je leuk om kennis te maken?